Ohjelmistot & digipalvelut

Ohjelmisto- ja digipalvelut

Yksi kulmakivistämme on rautainen osaaminen ohjelmisto-, järjestelmä- ja ylläpitopuolella. Tältä sivulta löydät lyhyet esittelyt tärkeimmistä palveluistamme sekä linkit, joista pääset lukemaan niistä lisää.

Palvelinylläpito

doop tarjoaa luotettavaa palvelinylläpitoa tytäryhtiö sysopsin kautta. Omien Suomessa sijaitsevien konesalien ansiosta asiakkaan data on aina turvassa EU-alueella ja GDPR:n suojassa.

Omat datakeskukset, kuituyhteydet ja oma ylläpito merkitsevät, että voimme panostaa asiakkaan yksilölliseen ja nopeaan palvelemiseen.

Sovellukset

doopilla on kokemusta myös erilaisten sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Erityisesti DS-näytöille tuotetuista sovelluksista, joissa interaktiot käyttäjän ja sovelluksen välillä on toteutettu monin erilaisin menetelmin kosketuskäyttöliittymistä IR-sensoreihin. Toteutamme sovelluksen asiakkaan toiveiden mukaan ja API-osaamisemme myötä kaikki sovellukset integroituvat rajapintojensa kautta saumattomasti järjestelmiimme.

Järjestelmä­integraatiot

Kun esimerkiksi vanhaan järjestelmään pitää tuoda uutta dataa, mutta vanhan järjestelmän muokkaaminen on liian kallista tai jopa mahdotonta, ratkaisu on rajapinta, joka tekee muutostyön järjestelmien välissä. doopilta löytyy API-osaamista ja kokemusta rajapintaintegraatioista, joissa yhdestä tai useammasta lähteestä saatava tieto voidaan saumattomasti jakaa yhteen tai useampaan, toisenlaiseen järjestelmään.