Mannerin Konepaja Oy Manner – yritysilmeen
raikastus

  • 3D
  • Print
  • Video
  • Web

Mannerille uusi moderni ilme, historiaa kunnioittaen

Manner uudisti visuaalista ilmettään vuonna 2018, mikä näkyy niin nettisivuilla ja esittelyvideoilla kuin perinteisissä painotuotteissakin. Uusi ajaton ilme ammentaa henkeä Mannerin pitkästä historiasta, mutta elää kuitenkin tässä ajassa ja kurkottaa myös tulevaisuuteen. Perinteitä edustavat Mannerin tuttu sininen väri sekä logo, uutta taas muun muassa entistä selkeämpi ja virtaviivaisempi sisällön esitystapa.

Mannerin perinteinen, raikas sininen on säilytetty myös uudessa ilmeessä. Rinnalleen sininen eri sävyineen on saanut puhtaan valkoisen. Yhdessä ne korostavat tyylikkäästi yrityksen suomalaisuutta. Kirjasintyylinä jatkaa selkeä ja jykevä Futura, joka on kulkenut Mannerin mukana jo pidemmän aikaa. Fontin käyttötapaa on kuitenkin päivitetty vastaamaan tätä päivää.

Vahva ja selkeä ulkoasu sekä ylimääräisistä elementeistä karsittu, virtaviivaistettu sisältö heijastavat luotettavuutta. Mannerin laadukkaat tuotteet ovat uudessa esitystavassa saaneet entistä enemmän näkyvyyttä ja eri tuotelinjojen selkeyttä lisäävät havainnolliset ikonit.

Tutustu asiakkaaseen:

manner.fi

 

 

Jaa kaverille: