Oletko pätevä WordPress tai Drupal-kehittäjä tai tunnetko hänet?

Ilmianna itsesi tai kaverisi – panoksena on taatusti mielenkiintoinen työpaikka!

WordPress / Drupal Developer

Odotamme henkilöltä WordPress / Drupal Developerin taitoja sekä kokemusta Open-source-tiimityöstä. Näkemys siitä, miten Open-source-web-projektit viedään kunnialla maaliin on eduksi. Etsimämme henkilön tulee myös osallistua backend-ohjelmoijana tiiminsä työhön.

Toivomme näyttöä myös vaativampien WordPress / Drupal-toteutusten läpiviennistä esim. monikielisistä, räätälöidyistä verkkokaupoista, extranetistä ja intranetistä, WordPress / Drupal-moduulikehityksestä ja teemoituksesta sekä tärkeimpien moduulien hyödyntämisestä. Plussaa saat myös kokemuksesta modernista web-kehityksestä PHP:lla sekä SoMe- ja Google-osaamisesta.

Tarjoamme vakaan työpaikan erinomaisten ja pitkäaikaisten asiakkaiden sekä 30-henkisen työyhteisön parissa, paljon haasteita, joissa monipuolisuus ja kehittymisen halu voivat tuoda yllättäviäkin mahdollisuuksia. Vähäinen etu ei myöskään ole se, että saat mahdollisuuden rakentaa mieleisesi toimenkuvan hyödyntämällä yrityksen olemassa olevaa projekti- ja ohjelmointiosaamista. Etuihimme kuuluu myös oma leffateatteri, paras mahdollinen terveydenhuolto, lounassetelit, puhelinetu ja nettietu

Työssäsi tulet tarvitsemaan näitä
tekniikoita ja työkaluja:

Git, Composer, Drush, Docker, Less, Sass, Bower, Bootstrap, Client side JavaScript -frameworkit,

Arvostamme osaamistasi myös näissä:

OOP design patterns, AngularJS, Symfony 2, Zend Framework 1, Mongo DB, Twig, Node.js, Gulp, browserify, Compass, Singularity.gs,
Linux-palvelinympäristöjen tuntemus, Jira, Confluence,
hakukoneoptimointi, Google Analytics, Tag Manager, AdWords,
sosiaalista mediaa hyödyntävät sovellukset

Mihin sitten olet tulossa?

doop on turkulainen, asiakaslähtöinen markkinoinnin suunnittelutoimisto, joka toteuttaa SaaS-ohjelmistoprojekteja sekä markkinointiviestintää mm. verkkoon, ruuduille, televisioon, radioon, printtimediaan, digimediaan ja tapahtumiin. doop on perustettu 2006 ja työllistää tällä hetkellä 21 henkilöä. Yhteensä kattomme alla työskentelee yli 30 digitaalisen tulevaisuuden ammattilaista.

doopissa tuotetaan mm. räätälöityjä SaaS-palveluita kuten intranet-järjestelmät, crm-järjestelmät, asiakaspalvelujärjestelmät, verkkokaupat ja ketjuliiketoiminnan työkalut. Meillä voit päästä vaikkapa suunnittelemaan kansainvälisen pörssiyhtiön intranetiä, suomalaisen energiayhtiön crm-järjestelmää tai suuren pohjoismaisen retail-ketjun asiakaspalvelujärjestelmää.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected]
tai jätä se alla olevalla lomakkeella