Äänimainonta ja -tuotannot

Sinun yrityksesi äänenkannattaja

Äänimainontaa on kaikkialla, ei vain radiossa. Ääni on keskeinen elementti myös televisiospoteissa ja nettivideoissa sekä monenlaisessa myymälätiloissa ja tapahtumissa tapahtuvassa markkinointiviestinnässä. Puhe on kokenut renessanssin podcastien muodossa ja äänikirjat ovat suositumpia kuin koskaan.

Meillä doopissa on vankka kokemus äänituotannoista niiden ideoinnista, käsikirjoittamisesta ja äänisuunnittelusta esiintyjien ohjaamiseen ja varsinaiseen studiotuotantoon. Aivan Turun ytimessä olevassa ammattilaistason digitaalisessa äänitysstudiossa voidaan äänittää ja tuottaa kaikenlaista äänimainontaa, ja äänityksiin voi halutessaan osallistua joko paikan päällä tai videoyhteydellä. Speakertallissamme löytyy sopiva ääni kaikkiin tarkoituksiin, myös eri kielisinä. Podcasteja tuotamme sekä pelkässä äänimuodossa että studiossamme kuvattuna.

Meiltä voit hankkia koko äänituotannon alusta loppuun asti toteutettuna tai vain tarvitsemiltasi osin, esimerkiksi spiikin tai haastattelun äänityksen, musiikin tai äänilogon mainokseen tai vaikka olemassa olevan äänimateriaalin editoinnin.

 

Ota yhteyttä ja kysy, miten voimme pitää ääntä brändistäsi ja yrityksestäsi!

 

 

 

Keiju Alentaja

Tutustu työhön →
 

Elokuvateatterimainontaa
Imatran Seudun Sähkölle

Tutustu työhön →
 

Maskun Kalustetalon tv- ja radiomainonta

Tutustu työhön →
 

KSSe sähköauton latauspalvelun esittelyvideo

Tutustu työhön →
 

KSS Energian mainontaa
elokuvateattereissa

Tutustu työhön →
 

FLS Finlandin pysäköinti-
ratkaisuista esittelyvideo

Tutustu työhön →
 

Esittelyvideoita
Q-Parkille

doop teki ostoksia helpottavasta palvelusta sarjan havainnollisia opastusvideoita.
Tutustu työhön →

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin kerromme lisää!

OTA YHTEYTTÄ