Podcast

Podcast avaa uuden kanavan yrityksen ja asiakkaiden välille

 

Podcastien suosio on jatkuvassa kasvussa. Yhä useampi löytää podcast-palveluista juuri omia suosikkiaihettaan käsitteleviä podcasteja. Myös yritykset ovat huomanneet podcastien olevan kustannustehokas tapa kasvattaa oman brändinsä tunnettuutta, vahvistaa olemassa olevia asiakassuhteita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Äänialan ammattilaisena doop voi tarjota yritykselle podcast-tuotannon täydellisenä kokonaispakettina tai auttaa tarvittavilta osin.

 

Miten yritys voi hyötyä podcasteista?

Podcastin avulla yritys voi luoda syvemmän suhteen nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Podcastissa voi kertoa yrityksestä, mutta myös jakaa tietoa sekä asiakkaiden kokemuksia. Nämä auttavat ymmärtämään yrityksen arvoja ja sitoutumaan sen brändiin.

Aiheeseen liittyvien yleispätevien neuvojen ja vinkkien tarjoaminen on hienovaraisempaa markkinointia kuin perinteinen mainonta. Podcast antaa myös mahdollisuuden kertoa tuotteista ja palveluista perusteellisemmin.

Omalla podcastilla yritys voi kasvattaa asiantuntijamielikuvaa. Kun yritys osoittaa osaavansa alansa, se lisää kuulijoiden luottamusta brändiin.

Podcast avaa uuden kaksisuuntaisen kanavan yrityksen ja asiakkaiden välille. Kuulijoilta saadun arvokkaan palautteen avulla yritys oppii lisää asiakkaiden tarpeista ja kiinnostuksen kohteista. Tämä tieto auttaa yritystä kehittämään parempia markkinointistrategioita ja luomaan sisältöä, joka resonoi kohdeyleisön kanssa.

 

Oma podcast doopista

doop tarjoaa vaivattoman tavan toteuttaa yritykselle oma podcast. Voimme tehdä koko tuotannon tai vain osan siitä, riippuen täysin siitä, mitä tarvitaan. Äänitykset tehdään podcastissa esiintyvien ihmisten määrästä riippuen tarkoituksenmukaisimmassa tilassa. Kokenut ja lukuisista äänituotannoista palkittu tuottaja takaa laadukkaan lopputuloksen. Podcast voidaan tuottaa perinteiseen tapaan äänitiedostoksi tai se voidaan myös videoida ja tuottaa siitä verkkoon jaettava videotiedosto.

 

ÅU-podcastien äänitys ja kuvaus

Tutustu työhön →
 

Turku Energian podcastien tuotanto

Tutustu työhön →
 

Virtasen Maalitehdas videot ja podcast

Tutustu työhön →

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin kerromme lisää!

OTA YHTEYTTÄ