Virtasen Maalitehdas videot ja podcast

  • Audio
  • Podcastit
  • Video

Maalikuningas heittää legendaa

Virtasen Maalitehdas halusi hyödyntää omassa markkinoinnissaan ja imagonluonnissaan yrityksen perustajan, Aimo Virtasen, värikkäitä vaiheita firman alkutaipaleelta yrityksen 50. juhlavuoden kunniaksi.

Ideoimme asiakkaan kanssa, että tekisimme videosarjan/podcastin Virtasen Maalitehtaan perustamisesta ja yrityksen alkuvaiheista perustajan itsensä kertomana. Koska Aimo Virtanen tunnetaan hyvänä tarinankertojana, jolta jutut eivät lopu kesken, päätettiin jutustelu kuvata täysin ilman käsikirjoitusta. Kulissina toimi ainoastaan green screen, mikä mahdollisti taustojen luomisen jälkituotannossa.

Luonnonöljymaalien grand old man oli maineensa veroinen supliikkimies ja värikästä tarinaa maalin teosta ja vähän sen vierestäkin saatiin runsaasti. Jälkituotannossa keksijäluonteen omaavalle miehelle taiottiin tarinoinnin taustaksi vanhan ajan laboratoriomiljöö

Saadusta kuvatusta ja äänitetystä materiaalista tehtiin kolme videota YouTube-levitykseen ja lisäksi asiakas sai äänitiedostot podcast-julkaisua varten.

 

 

Jaa kaverille: