Luovuus

Mainonta & luova suunnittelu

Teemme markkinointia ja mainontaa aina suunnittelusta tuotantoon, laajasti eri medioita hyödyntäen. Tältä sivulta löydät lyhyet esittelyt tärkeimmistä palveluistamme sekä linkit, joista pääset lukemaan niistä lisää.

TV-mainonta ja videotuotannot

doop on tuottanut satoja tv-mainoksia sekä toteuttanut erilaisia mainos-, yritysesittely- ja ohjevideoita verkkoon. Kustannustehokkuus on johtotähtemme – teemme laadukasta jälkeä ripeästi. Tuotantoketjumme kattaa kaiken käsikirjoituksesta valmiin spotin toimitukseen valittuun mediaan.

Graafinen suunnittelu

Sanotaan, että asiat ovat miltä ne näyttävät, ja meillä on taito antaa viestillesi ulkoasu, joka vahvistaa brändiä ja johtaa toimintaan. Logon suunnittelu, lomakkeet, pakkaukset ja painotuotteet, verkkosivujen ilmeet, bannerit ja ilmoitukset. Repertuaarimme kattaa kaiken visuaalisen suunnittelun.

Hakukone­optimointi, SEO

Se, että yrityksellä on upeat, nykyaikaiset ja toimivat verkkosivut ei vielä takaa, että potentiaalisia asiakkaita virtaisi sinne katkeamattomana kymenä. Jotta ihmisten etsiessä yrityksesi tarjoamia palveluja, juuri sinun yrityksesi sivut löytyisivät hakupalvelujen listauksen kärkipäässä, tarvitaan hakukoneoptimointia eli SEOa (search engine optimization). Onneksi apu löytyy doopista. Hakukoneoptimointi kun sattuu olemaan aivan ydinosaamisaluettamme.

Digimarkkinointi, SEM

Digimarkkinointi on nykyään olennainen osa markkinointia, joten täyden palvelun digitoimistona doopilta löytyy vankkaa SEM-osaamista sen suunnitteluun ja toteuttamiseen eri kanaville. doopista saat kaiken kampanjoiden suunnittelusta niiden toteutuksen kautta ylläpitoon ja seurantaan.

Sisällöntuotanto

Sisältö ratkaisee. Katseet kiinnittävä ulkoasu on totta kai tärkeää, mutta sillä ei vielä saada asiakasta toimimaan halutulla tavalla. Sen tekee vangitseva sisältö. doopilla on ammattitaitoa laatia sisältöjä, jotka johtavat toimintaan.

Web design

Verkkosivut ovat usein ensimmäinen kontakti yritykseen ja ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. doop varmistaa, että vaikutelma on positiivinen. Suunnittelemme ja toteutamme hyvännäköiset, helppokäyttöiset, toimivat ja hakukoneoptimoidut nettisivut mitä moninaisimpiin tarpeisiin.

3D-toteutukset

doop hallitsee kaikenlaiset 3D-toteutukset, oli kyse sitten 3D-animoiduista tuote-, opetus- tai esittelyvideoista, tuotteiden tai pakkausten mallintamisesta tai käytännössä melkein minkä tahansa asian visuaalisesta toteuttamisesta 3D-mallintamisen keinoin. Tuotekuvat 3D-visualisointeina ovat usein kustannustehokas tapa toimia, mutta myös valokuvaaminen onnistuu doopissa.

Video- ja valokuvaus

doopin omassa studiossa otetaan niin korkealuokkaiset tuotekuvat kuin potretitkin. Ja kaikkea siltä väliltä. Mainosvideot voidaan kuvata asiakkaan omissa tiloissa tai vaikka ulkona luonnossa. Ammattitaitomme kattaa kaiken kuvausvalmisteluista kuvauksen kautta jälkikäsittelyyn.

Äänimainonta ja -tuotannot

Äänimainonta kaikissa muodoissaan on doopin ydinosaamisaluetta ja pystymme tarjoamaan täydellisen paketin luovasta suunnittelusta ammattitaitoiseen tuotantoon. Käsikirjoitus, äänisuunnittelu, spiikkerit, ääninäyttelijöiden ohjaus, jälkituotanto. Me osaamme pitää ääntä!

Podcastit

Podcast on yritykselle kustannustehokas tapa kasvattaa oman brändinsä tunnettuutta, vahvistaa olemassa olevia asiakassuhteita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Äänialan ammattilaisena doop voi tarjota yritykselle podcast-tuotannon täydellisenä kokonaispakettina tai auttaa tarvittavilta osin.