Kiramin hakukonemarkkinointi

  • SEM
  • Web

Hakukonemarkkinointia 18 maassa ympäri maailmaa

Hakukonemarkkinointi tarjoaa useita etuja mainostajalle, kuten yksityiskohtaisen kohdennusmahdollisuuden, kustannustehokkuuden sekä tulosten tarkan mittaamisen ja datan pohjalta reaaliaikaisen optimoinnin. Tavoitat oikean yleisön oikeaan aikaan ja parannat brändisi tunnettuutta. doop on digitoimisto, jonka palveluihin kuuluvat kiinteästi myös hakukoneoptimointi ja -hakukonemarkkinointi.

Asiakkaamme Kirami Oy on maailman suurin kylpytynnyrien valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ulkona viihtymiseen. Kirami FinVision® -saunat sekä saunaelämystä laajentava Kirami FinVision® Annex -konsepti ovat Kiramin uusimpia vientituotteita.

doop vastaa Kiramin hakukonemarkkinoinnista (SEM) ja jatkuvaa mainontaa ylläpidetään tällä hetkellä 18 eri maassa aina Australiaa myöten.

Sveitsi 3/2022-3/2023

doopin digitaalisessa markkinoinnissa toimet ulottuvat mainonnan rakentamisesta optimointiin, tulosten raportointiin, reflektointiin ja jatkotoimiin. Markkinoinnin optimointi tarkoittaa mainonnan budjetin ohjaamista sinne, missä haluttuja tuloksia saavutetaan tehokkaimmin. Esimerkiksi avainsanoilla on tärkeä rooli yleisöjen rakentamisessa tietyntyyppisiä hakuja tekevistä käyttäjistä. Näitä voidaan tarkentaa ja laajentaa mainonnan tuloksellisuuden tehostamiseksi.

 

Hollanti 3/2022-3/2023

Mainonnan tuloksia seurataankin viikoittain ja käytännössä kampanjan kohdennusta muokataan jatkuvasti saadun datan perusteella.

Kirami on saanut hakukonemarkkinoinnin avulla suorien kaupallisten hyötyjen lisäksi arvokasta käyttäjädataa verkkosivustonsa kehittämisen tueksi.

Mikäli kiinnostus hakukonemarkkinointia kohtaan heräsi, ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

Jaa kaverille: