Ruissalo Info -sivusto Turun kaupungille

  • Web

Ruissalon monipuolisuus kaikkien tietoon

Turkulaisille Ruissalo on suosittu virkistysalue ja ulkopaikkakuntalaiset tuntevat sen Suomen vanhimman rockfestivaalin, Ruisrockin pitopaikkana. Ruissalo on kuitenkin paljon muutakin kuin festarialue, uimaranta tai paikka käydä kävelylenkillä.

Turun kaupunki halusi edistää Ruissalon matkailua ja käyttöä sekä tarjota alueeseen ja sen hyödyntämiseen liittyvää tietoa paitsi verkossa, myös paikan päällä. doop toteutti Turun kaupungille ruissaloinfo.fi-sivuston, jossa tuodaan ihmisten tietoisuuteen kaikkia Ruissalon alueeseen liittyviä ulottuvuuksia; historiaa, luontoa, palveluja ja ajankohtaisia tapahtumia.

WordPressillä toteutetun sivuston lisäksi doop teki paikan päällä Ruissalossa oleviin näyttöihin kosketuskäyttöliittymän niin, että ihmiset voivat Ruissalossa tutustua maastokarttoihin, selvittää alueella olevat luontopolut, nähtävyydet tai vaikkapa bussipysäkkien sijainnit.

Tiedon tarjoaminen kävijöiden ulottuville monikanavaisesti lisää Ruissalon tarjoamien palvelujen ja elämysten käyttöastetta.

 

Jaa kaverille: