Hakukone­optimointi, SEO

Oikeita kävijöitä sivuillesi SEOn avulla

Hakukoneoptimoinnilla pyritään parantamaan verkkosivun tai sivuston näkyvyyttä hakutuloksissa käytettäessä sivujen sisällön kannalta relevantteja hakusanoja. Näin juuri oikeanlaiset asiakkaat löytävät sivustollesi. Asiakkaat, jotka etsivät tuotteita ja palveluita, joita yrityksesi tarjoaa.

Meillä doopissa hakukoneoptimointi tarkoittaa, että verkkosivut joko alusta asti suunnitellaan ja toteutetaan huomioiden hakukoneiden toimintalogiikka tai olemassa oleville sivuille suoritetaan hakukoneoptimointi. Jos yritykselläsi siis on jo valmis sivusto, voimme suorittaa sille optimoinnin, joka merkittävästi nostaa sen sijoitusta hakutuloksien listalla.

Käytettäviin menetelmiin kuuluu muiden muassa sivuston sisällön muokkaaminen sellaiseksi, että hakukoneet tunnistavat sivuston vastaavan hakijan antamia hakukriteerejä. Myös optimoitavalle sivustolle johtavien, muilla sivustoilla olevien linkkien määrän ja laadun nostaminen on seikka, joka parantaa sivuston rankingia hakutuloksissa.

Jos mietit, onko sivustosi täydessä iskussa nettihakujen osalta, ota yhteyttä doopiin, niin testaamme yrityksesi hakukonenäkyvyyden ja voimme tehdä ehdotuksia sen parantamiseksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin kerromme lisää!

OTA YHTEYTTÄ