Web design

Toimivia verkkosivuja, jotka myös löydetään

Web design eli verkkosivujen suunnittelu sisältää nykyään paljon enemmän kuin vain kivannäköisten nettisivujen tekemisen. Koodaamisen lisäksi tarvitaan monenlaista erikoisosaamista, jota luonnollisestikin löytyy doopista.

Se, että yrityksen sivut ovat tyylikkäät ja brändin mukaiset on toki edelleenkin suunnittelun keskiössä, mutta yhtä tärkeää on kunnollinen käyttöliittymäsuunnittelu, minkä ansiosta sivut ovat loogiset ja helppokäyttöiset. Erityisen tärkeää se on, kun puhutaan esimerkiksi verkkokaupoista, joissa ostamisen pitää olla mahdollisimman sujuvaa ja ongelmatonta.

Verkkosivuja ja -palveluja käytetään nykyään monenlaisilla laitteilla ja sivustojen pitää olla yhtä toimivia niin puhelimella ja tabletilla kuin pöytäkoneella tai läppärissäkin. Sivuston suunnittelu responsiiviseksi on meillä itsestäänselvyys.

Upeimmistakaan verkkosivuista ei ole iloa, jos tietoa yrityksestä, sen palveluista ja tuotteista etsivät, eivät löydä niitä. Hakukoneoptimoinnista on tullut aina vain merkittävämpi, suorastaan välttämätön vaihe nettisivujen suunnittelussa. doopissa on siihenkin asiaan erikoistuneita osaajia.

doopilla kaikki yllä mainitut osa-alueet ovat siis hallinnassa. Suunnittelijoillamme on laaja kokemus hyvinkin erilaisten yritysten nettisivujen toteutuksesta sekä myös muista verkkotuotannoista.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous verkkosivujen toteutuksesta!

 

 

 

Keiju Alentaja

Tutustu työhön →
 

Sivusto Älvalle

Tutustu työhön →
 

Sivusto Nutrimalle

Tutustu työhön →
 

Sivustouudistus
Skrolli-lehdelle

Tutustu työhön →
 

Sivustouudistus
taidekeskukselle

Tutustu työhön →

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin kerromme lisää!

OTA YHTEYTTÄ