myymäläTV

Viestintää siellä, missä ostopäätökset tehdään

Kun asiakas on liiketiloissa, on paljon asioita, joita haluaisimme hänelle kertoa paitsi myynnin lisäämiseksi, myös asiakaskokemuksen parantamiseksi. Nykyaikainen tapa liiketiloissa tapahtuvaan, reaaliaikaiseen markkinointiviestintään on myymäläTV, doopin kehittämä Digital Signage -järjestelmä.

Järjestelmään kuuluvilta näytöiltä voi esittää tarjouksia, tuotetietoa, opastusta tai melkein mitä tahansa asiakkaan kannalta relevanttia sisältöä. Kaikki sisällöt voidaan ajastaa ja niiden muuttaminen tapahtuu nopeasti. Järjestelmän tilaaja voi itse tuottaa sisältöä tai sen voi tilata doopilta.

myymäläTV-konseptiin kuuluu myös muita interaktiivisia ratkaisuja parantamaan asiakaskokemusta ja lisäämään myyntiä. Näihin kuuluvat esimerkiksi sähköiset hintanäytöt, toisin sanoen hintalaput, joiden sisältö voidaan keskitetysti hetkessä vaihtaa. Vuoronumeroautomaattimme sujuvoittaa asiointia, antaa tärkeää dataa, jota voidaan käyttää vaikkapa työvuorosuunnittelussa sekä tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia asiakkaan sitouttamiseen.

 

Suuret ja selkeät näytöt
Diacor Tapiolaan

Tutustu työhön →
 

Telia Kauppa Hansan
digitaalisuus

Tutustu työhön →

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin kerromme lisää!

OTA YHTEYTTÄ