Rakentaminen ja asennukset

Asentaminen on asennelaji

doopin osaaminen ei lopu laitteisiin ja ohjelmistoihin. Suoritamme myös asennukset kaikkiin tarjoamiimme tuotteisiin ja retail-ratkaisuihin. Oli kyseessä sitten Digital Signage eli myymäläTV-järjestelmämme, ESL-tuotteet eli sähköiset hintanäytöt tai QM-ratkaisut eli sähköiset vuoronumeroautomaatit, asennus hoituu ammattitaidolla, ripeästi ja nohevalla palveluasenteella.

Valitsemme asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat laitteet ja asennamme ne käyttövalmiiksi paikoilleen seinälle, omalle jalalle, kattoon tai kalusteeseen. Myös kaikenlaisten näyttöjen asentamiset, mukaan lukien video- ja LED-seinät, kuuluvat repertuaariimme.

Kun järjestelmän tuottajat myös huolehtivat sen asentamisesta, kytkennöistä ja testaamisesta, kaikki hoituu yhdellä asioinnilla. Budjetti ja aikataulu ovat tiedossa hyvissä ajoin ja ne pitävät. Asioista ei tarvitse huolehtia, vaan tilaajalle jää vain toimivan järjestelmän tarjoamista hyödyistä nauttiminen.

Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja ulkomaisissa asennuksissa teemme yhteistyötä luotettavien, järjestelmiin perehtyneiden, kansainvälisten kumppanien kanssa.

 

Asiakaslähtöistä viestintää Telia Kaupoissa

Tutustu työhön →

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin kerromme lisää!

OTA YHTEYTTÄ